Vraag en Antwoord

Veel gestelde vragen (Faq’s)

In deze rubriek 'veel gestelde vragen' geven wij antwoord.

Wat is bijzonder vastgoed?

Al het vastgoed dat door aard of mogellijkheden afwijkt van de standaard en daardoor om een bijzondere benadering vraagt.

Zoals bijvoorbeeld?

Landgoederen, nieuwe landgoederen, vrijkomende agrarische objecten, woonboerderijen, monumentale gebouwen, objecten onder architectuur gebouwd, bijzondere binnenstadslocaties, villa's, objecten met atelier of mogelijkheid voor praktijk aan huis, maar ook woonzorgvoorzieningen, Bed & Breakfastbedrijven en horecabedrijven.

Waarom uitsluitend bijzonder vastgoed?

Omdat daar onze passie ligt en wij er goed in zijn.

Doen jullie geen 'gewone' huizen?

Nee, wel kunnen wij u verwijzen naar een woningmakelaar waarvan wij vinden dat zij "meer zijn dan een makelaar".

Wat kost het?

De kosten van onze dienstverlening hangen samen met het soort opdracht en het object. Wij hanteren geen standaard courtage, maar kiezen bewust voor maatwerk.

Hoe weet ik of jullie betrouwbaar zijn?

Het kantoorlidmaatschap van de NVM is inmiddels aangevraagd. Pauline Pasveer is al persoonlijk lid van de NVM sinds haar beëdiging als makelaar-taxateur o.z. in 2001 door de Rechtbank in Zwolle. De NVM werkt met vaste kwaliteitseisen, u bent er dus van verzekerd dat u een expert inschakelt.

Een bijzondere vraag?

Hebt u een vraag op het gebied van vastgoed, hetzij bouwkundig, hetzij juridisch, een vraag over uw huurovereenkomst, erfpachtvoorwaarden, de vereniging van eigenaren etc., klik dan hier. Wij zullen binnen 24 uur reageren.


T 06-42719212 info@locatiescout.com