Om te lezen

'Wegwijs in de Bed & Breakfast-sector'

Handige tips en nuttige informatie voor starters, maar ook voor huidige b&b-eigenaren. Veel kengetallen waar zowel de starter als de doorgewinterde b&b-eigenaar zijn voordeel mee kan doen. De gids wordt afgesloten met een checklist en een overzicht met succes- en faalfactoren. Met in editie 2009 een bijdrage van Pauline Pasveer van Locatiescout.
'Wegwijs in de Bed & Breakfast-sector' van NRIT Media

Bouwen aan boerderijen

Dit inspirerende boek biedt in 38 reportages bruikbare en creatieve ideeën voor het verbouwen van oude boerderijen. De vele foto's en tekeningen brengen de veranderingen prachtig in beeld. Soms zijn het details zoals een verbetering van de lichtinval of een aanpassing van oude staldeuren. Bij andere voorbeelden gaat het om forse bouwkundige ingrepen zoals het ombouwen van een schuur tot kantoor of woonruimte voor één of meerdere gezinnen. Alle reportages tonen wat er nodig is om het traject van plannen maken tot eindresultaat met succes te doorlopen.
Redactie: H. Nijhuis
ISBN10 9058977056
Uitgever: Terra Lifestyle
Ook wel tweedehands te bestellen: www.boekwinkeltjes.nl

Bed & Breakfast in Nederland

Je vakantie of weekendje weg begint al met het lezen van dit boek. Met meer dan 1500 bijzondere B&B's in Nederland zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Logeer in een monumentaal pand of boerderij, een landhuis of een moderne villa. Of wat dacht je van een overnachting in een plaggenhut, een tipitent, een kasteel of een woonboot. Ervaar het zelf!
720 pagina’s
1530 B&B-adressen met foto
Uitgebreide omschrijvingen
Klik hier om direct te bestellen

Deventer, Boekenstad en Hanzestad.

Een aanrader is de Deventer Boekenmarkt, de grootste boekenmarkt van Europa. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden op de eerste zondag in augustus.
Meer dan 800 kramen langs de IJsselkade en in de historische binnenstad, gevuld met vele duizenden boeken. Kortom: ruim 6 kilometer Boekenmarkt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Neder­land. De markt begint om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur.

T 06-42719212 info@locatiescout.com