Bijzonder verkopen

Monumenten, molens, kerken en kastelen ...

Locatiescout is gespecialiseerd in de verkoop van de meer complexe zaken. Daar ligt ook onze passie. Monumenten, molens, kerken en kastelen, woonboerderijen, objecten op erfpacht, maar ook restaurants, hotels en Bed & Breakfast-bedrijven in het hoger segment vallen binnen onze expertise. En soms hebben wij ze al verkocht voordat wij er uitgebreid de markt mee op kunnen gaan. Waar veel bijzonders wordt aangeboden, is er ook veel vraag.

Woonboerderijen, stadsvilla’s, grachtenpanden en bouwvallen ...

U wilt groter gaan wonen. Of juist kleiner. Of u wilt eindelijk die bijzondere locatie of dat sfeervolle pand waar u al zo lang van droomt. Dat betekent dat uw huidige woning verkocht moet worden. Dat doet Locatiescout graag voor u. Als het maar een beetje bijzonder is.

Heel bijzonder of een beetje bijzonder...

Of het nu heel bijzonder of een beetje bijzonder betreft, wij willen graag uw object bezichtigen en zorgvuldig beoordelen. Wat voor uitstraling heeft uw object en wat is het profiel van de nieuwe eigenaar? We zetten goede verkoopargumenten voor u op een rij. Daarna bepalen we, in overleg met u, de juiste balans tussen verkoopsnelheid en prijs. En dat wij ervoor zorgen dat er mooie foto’s komen, brochures, etc. dat gelooft u toch wel?

Hebt u een pand dat geschikt (te maken) is voor B&B exploitatie

en u wilt het pand verkopen, of u hebt uw pand al in de verkoop bij een makelaar? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn en voor u een geheel nieuwe markt/doelgroep aanboren. Eventueel collegiaal met uw huidige makelaar. Zie ook onder Bed & Breakfast.
Appartementen in Kasteel Groot Hoenlo te Olst.

T 06-42719212 info@locatiescout.com