Bed and Breakfast kopen

U wilt een Bed & Breakfast kopen?

Bij het kopen van een Bed & Breakfast komt er meer kijken dan uitsluitend de aankoop van het pand. Naast een fijne woonomgeving voor u zelf, zult u een bepaald rendement uit uw onderneming willen halen. Belangrijk zijn daarbij de exploitatiemogelijkheden. Met andere woorden, hoeveel omzet en winst zijn realiseerbaar. Dit is niet alleen belangrijk voor u zelf, maar ook voor uw bank of geldverstrekker. Wij kunnen u een realistisch beeld geven van de exploitatiemogelijkheden.

Bovendien vindt u hier een deel van ons aanbod van Bed & Breakfastbedrijven. Ook hebben wij altijd een aantal objecten in de stille verkoop.

Uiteraard kunt u ons ook inschakelen wanneer u uw droom-B&B gevonden hebt, zodat wij de onderhandelingen voor de aankoop voor u doen.

Bed and Breakfast aankopen? Aankoopmakelaar.

Locatiescout is gespecialiseerd in het vinden van bijzondere B&B's. En die staan veelal niet op de bekende woningsites, of zijn daar niet te vinden. Of ze zijn nog niet op de markt, worden via via aangeboden of zijn (nog!) niet te koop. Wij zorgen er voor dat u vooraan staat. Dat kunnen wij door ons uitgebreide netwerk. Locatiescout weet de weg!

T 06-42719212 info@locatiescout.com